Pana mea, tot aud la multa lume vorbe gen : Ba e naspa Bacaul!, Baga-mi-as p..a-n el Bacau!, etc.
Nu stiu exact daca doar imi place Bacaul foarte mult sau doar imi place sa stau afara. Esti in Bacau cand esti pe strada in Bacau nu cand stai in casa.
Asa nu stiu daca e diferenta intre orasele din tara, doar ca in unele sa fie mai multe locuri de distractie si alte activitati si p..a mea, ce-i mai nemultumeste pe astia de zic ca-i naspa. Mie mi s-ar parea ceva daca ar fi macar diferenta de oameni, daca ar gandi altfel cei de prin alte orase, asa m-as duce si eu pe la aia, da nooo. Bine, in general nemultumitii astia is oameni de aia naspa si te gandesti atunci :' da ba, poate in alta parte nu-s asa multi prajiti de astia'
A, p..a mea, vroiam sa scriu despre altceva cand am inceput postu da-mi bag p..a las asa.
Ziceam ca mie imi place si aveam dilema de la inceput, mi se pare tare asa sa umblu pe colo, pe colo si ma simt foarte acasa oricunde, stiu toate chioscurile unde se da tigari la bucata, toate locurile in care se vede ceva mai iesit din comun, foarte calumea pe strada asa in Bacau, ca oriunde cred.
Plm, incheiere.